Freelance webdesigner med kompetencer indenfor marketing

Du besøger lige nu en hjemmeside, som er designet og opsat af Nicolai Sørensen. Jeg arbejder som freelance webdesigner, hvilket jeg har gjort siden 2011. Siden dengang har jeg hjulpet flere hundrede virksomheder med at skabe succesfulde og konverteringsoptimerede hjemmesider, der bidrager til øget vækst.

Jeg tror på, at en god hjemmeside ikke nødvendigvis bare er æstetisk og innovativ – den er funktionel, brugervenlig og udstråler professionalisme. Ved at skabe en professionel hjemmeside, der skaber værdi for den besøgende, sikrer jeg, at hjemmesiden positioneres i søgemaskinerne på relevante søgninger. Det driver relevante kundeemner til hjemmesiden, som kan bidrage til øget vækst hos virksomheden.

Digital markedsføring

Dét, at udvikle en succesfuld hjemmeside, er i min optik en holistisk størrelse, da summen udgøres af flere komponenter – derfor tilbyder jeg også digital markedsføring, der kan bidrage til at skabe trafik, så hjemmesiden rent faktisk fungerer efter hensigten. En hjemmeside uden besøgende er ikke noget værd.

Når jeg markedsfører en hjemmeside, er det primært gennem Google Ads og søgemaskineoptimering, der også kaldes for SEO. Jeg arbejder aktivt med SEO for en stor del af mine kunder, der alle har det tilfælles, at de anvender hjemmesiden som et centralt element i deres overordnede strategi.

Det gør jeg blandt andet gennem keyword-analyser, linkbuilding, content marketing og Google Ads. Sidstnævnte er Googles annonce-værktøj, hvor man betaler sig til at opnå gode placeringer på relevante søgeord, der kan drive værdifuld trafik til et specifikt website. Du kan læse mere om, hvordan jeg arbejder med både SEO og Google Ads på min hjemmeside, som du finder her.